Canal Motor er en tv-kanal som sees via alle plattformer i Norge og verden forøvrig. Vår nisje er å sende kvalitets TV med fokus på bredden innen motorsport til det norske publikum. Vår målgruppe er seere som har et greit forhold til motorsport og liker litt action og spenning. Kanalen sender 24/7 og dekker alle sjangere. Canal Motor kommuniserer godt med hele grasrota. Reklameinnslagene er ikke støyende eller lengre en at seeren aksepterer de korte avbrekkene. Vi jobber tett på arrangørene av ulike arrangement i hele Norge, vi dekker ofte tiden i forkant slik at viktig informasjon når ut til publikum og at annonsørene får en lengre oppmerksomhet i tillegg til under selve arrangementene. Vi dekker også flere av årets totale begivenheter med publikum sine egne filmsnutter så vell som med vårt eget film team på plass.

Canal Motor følges og sees av stadig flere på tvers av alder, kjønn og samfunnslag.

Canal Motor AS besitter all nødvendig kompetanse og håndterer alle aktiviteter med TV, App, Streaming og TV annonsører samt større og mindre TV kampanjer. Med tilgang til eget studio, dyktige medarbeidere og ”bevist” lave kostnader så leverer Canal Motor HDTV opplevelse til alle plattformer uansett hvor du måtte ønske å se Canal Motor .

Canal Motor vil med sitt gode samarbeidspartnere sørge for at TV opplevelsen for publikum og annonsører vil fremstå som optimalt.

For spørsmål vedrørende TV profilering på Canal Motor så ta kontakt på post@canalmotor.no